FoodGuide

FoodGuide är det bästa temat som lämpar sig för restaurangkataloger. Det skapades i åtanke med matmenyfunktionen som låter dig släppa ut den fulla potentialen hos listade restauranger. Matmeny-plugin lägger till möjligheten att skapa och hantera matmenyer som börjar från a-la-carte till även speciella matmenyer som daglig meny eller några marknadsförda och tidsbegränsade materbjudanden. Mat är då lätt att se direkt på objektets detaljer efter datum, kategorier och taggar. Utöver det missar det inte någon funktion som måste ha något katalogtema.

Denna mall innehåller ett antal betalda plugin som bör användas i mallen.

FoodGuide

Information om mallarna! Här kan man läsa lite information om hur vi går tillväga när en mall är beställd. OBS! Bilderna i temat är demobilder och ingår ej i mallen

Steg 1: - Studera mallarna och välj ut en som du är intresserad av. När detta är gjort gör en beställning genom vårt formulär (beställning).
Steg 2: - Efter att du valt och beställt mallen lägger vi upp den på vår server. Här kan du följa arbetets gång.
Steg 3: - Du gör en checklista över vilket material som vi behöver till hemsidan. Behöver du hjälp kan vi även hjälpa till med framtagande av material i form av foton, video och texter. När detta är gjort skickar du allt till oss.
Steg 4: - Utifrån inkommit material gör vi ett första designförslag som presenteras för dig.
Steg 5: - När sidan är klar och godkänd hjälper vi dig att publicera den skarpt på nätet. Du väljer själv vilket webbhotell som du vill att sidan ska ligga på.
Steg 6: - Efter att hemsidan är publicerad är du alltid välkommen att kontakta oss för hjälp. Vi erbjuder 1 månads fri hjälp och support (från dess att sidan är publicerad).
Installation av WordPress samt installation av temat 4350 SEK/inkl. moms
Ovanstående + översättning till svenska samt 4 plugin 7450 SEK/inkl. moms

Installation av produkter till E-Commerce sidor
1 - 10 produkter/1500 SEK/inkl.moms
10 - 25 produkter/3000 SEK/inkl.moms
25 - produkter/offert

Är det något du undrar över när det gäller denna mall, klicka på nedanstående knapp. Vi svarar dig så snabbt vi kan.

Datum

augusti 2019

Kategorier

  • KatalogPortal

Taggar

  • cafe
  • portal
  • restaurang
0