Jobben

Job Board-temat är ett av de bästa Job Board WordPress-teman, komplett lösning för rekrytering av byråer och personalresurser. Det är laddat med alternativ, både för rekryterare och för kandidater. Vi ser till att din jobblista WordPress-webbplats är så enkel att använda som möjligt, både från administratörers och besökares perspektiv. Eftersom Job Board-temat inkluderar formulär för inlämning av front-end, sker registrering, jobbbokning och ansökningsprocesser med hjälp av anpassade formulär, snarare än via WordPress-backend. Detta hjälper dig att skapa en konsekvent användarupplevelse för alla som interagerar med din webbplats.

<br>

Mall – Information

Information om mallarna! Här kan man läsa lite information om hur vi går tillväga när en mall är beställd. OBS! Bilderna i temat är demobilder och ingår ej i mallen

Steg 1: - Studera mallarna och välj ut en som du är intresserad av. När detta är gjort gör en beställning genom vårt formulär (beställning).
Steg 2: - Efter att du valt och beställt mallen lägger vi upp den på vår server. Här kan du följa arbetets gång.
Steg 3: - Du gör en checklista över vilket material som vi behöver till hemsidan. Behöver du hjälp kan vi även hjälpa till med framtagande av material i form av foton, video och texter. När detta är gjort skickar du allt till oss.
Steg 4: - Utifrån inkommit material gör vi ett första designförslag som presenteras för dig.
Steg 5: - När sidan är klar och godkänd hjälper vi dig att publicera den skarpt på nätet. Du väljer själv vilket webbhotell som du vill att sidan ska ligga på.
Steg 6: - Efter att hemsidan är publicerad är du alltid välkommen att kontakta oss för hjälp. Vi erbjuder 1 månads fri hjälp och support (från dess att sidan är publicerad).
- Installation av WordPress samt installation av temat 4350 SEK/inkl. moms
- Ovanstående + översättning till svenska samt 1 plugin 5450 SEK/inkl. moms

Är det något du undrar över när det gäller denna mall, klicka på nedanstående knapp. Vi svarar dig så snabbt vi kan.

Datum

augusti 2019

Kategorier

  • Jobbtema
0