Moodshop

Moodshop är verkligen ett elegant, enastående och modernt WordPress-tema speciellt designat för behovet av att sälja skor i synnerhet och e-handelsprodukter i allmänhet. De som vill skapa en e-handelswebbplats online vet hur svårt det är att hitta ett perfekt tema. Även om du bestämmer dig för att köpa ett av dessa dyra premiumteman kan du inte vara säker på att det passar rätt för ditt företag.

<br>

E-Commerce

Information om mallarna! Här kan man läsa lite information om hur vi går tillväga när en mall är beställd. OBS! Bilderna i temat är demobilder och ingår ej i mallen

Steg 1: - Studera mallarna och välj ut en som du är intresserad av. När detta är gjort gör en beställning genom vårt formulär (beställning).
Steg 2: - Efter att du valt och beställt mallen lägger vi upp den på vår server. Här kan du följa arbetets gång.
Steg 3: - Du gör en checklista över vilket material som vi behöver till hemsidan. Behöver du hjälp kan vi även hjälpa till med framtagande av material i form av foton, video och texter. När detta är gjort skickar du allt till oss.
Steg 4: - Utifrån inkommit material gör vi ett första designförslag som presenteras för dig.
Steg 5: - När sidan är klar och godkänd hjälper vi dig att publicera den skarpt på nätet. Du väljer själv vilket webbhotell som du vill att sidan ska ligga på.
Steg 6: - Efter att hemsidan är publicerad är du alltid välkommen att kontakta oss för hjälp. Vi erbjuder 1 månads fri hjälp och support (från dess att sidan är publicerad).
- Installation av WordPress samt installation av temat 4350 SEK/inkl. moms
- Ovanstående + översättning till svenska samt 1 plugin 5450 SEK/inkl. moms

Installation av produkter till E-Commerce sidor
1 - 10 produkter/1500 SEK/inkl.moms
10 - 25 produkter/3000 SEK/inkl.moms
25 - produkter/offert

Är det något du undrar över när det gäller denna mall, klicka på nedanstående knapp. Vi svarar dig så snabbt vi kan.

Datum

augusti 2019

Kategorier

  • E-Commerce
0