Hemsidor Privatpersoner

VARFÖR EN HEMSIDA?

En hemsida kan idag kan anses som ett måste. Och inget kan vara mer sant. Befintliga och potentiella medlemmar/följare erbjuds tillgång till information oavsett när eller var de behöver den. En hemsida erbjuder möjligheter att ta emot beställningar (om sådan funktion finns på sidan) när och vart som helst i världen, så oavsett vad du säljer eller erbjuder så får du med hjälp av en hemsida en enorm marknad.

Anledningarna till att ha en hemsida är många, visste du t.ex. att:
• Genom en hemsida kan eventuella kunder, leverantörer och medlemmar/följare skaffa värdefull information om dig och ditt eventuella företag och på så sätt höjs ditt företags trovärdighet.
• En hemsida är som en broschyr som man kan förändra utan kostnad.
• En annons i t.ex. en tidning är aktuell under en kort tid. På Internet kan du hålla din information ständigt aktuell.

Alla sidor på nätet säljer något. Hur ska din hemsida göra det? Ska den sälja produkter eller din personlighets goda rykte. Ska hemsidan underlätta för er offline verksamhet genom att svara på vanliga frågor som eventuella kunderna har så att de lättare kan ta beslut om köp av dina produkter eller tjänster utanför nätet?


• Informera eventuella kunder mycket mer än vi gör i dag.
• Ge service åt eventuella medlemmar/följare samt kunder där du berättar om rabatter, gemensamma inköp osv.
• Din information på sidan är tillgänglig 7 dagar i veckan 24 timmar om dygnet.
• Man kan ha hemsidan som en slags support för dina medlemmar/följare och kunder.
• Hemsida kan förstärka ditt budskap. Du kan ge bort information gratis eftersom informationen är gratis för dig att sprida.
• Ge medlemmar/följare och kunderna en god chans att få uttrycka sig om det ena eller andra.
• Det blir lättare att få feedback från medlemmar/följare och kunderna. Du visar att du vill ha en dialog och gömmer dig inte.
• Hemsidan ger nya medlemmar/följare och kunder chansen att veta något om dig.

Tills sist ta en tur på sidan och se om där finns något av intresse. Finns det, gör en beställning så hör vi av oss så fort som möjligt.

SÅ GÅR VI VIDARE

Studera mallarna och välj ut en som du är intresserad av. När detta är gjort gör en beställning genom vårt formulär (beställning).

Efter att du valt och beställt mallen lägger vi upp den på vår server. Här kan du följa arbetets gång.

Du gör en checklista över vilket material som vi behöver till hemsidan. Behöver du hjälp kan vi även hjälpa till med framtagande av material i form av foton, video och texter. När detta är gjort skickar du allt till oss.

Utifrån inkommit material gör vi ett första designförslag som presenteras för dig.

När sidan är klar och godkänd hjälper vi dig att publicera den skarpt på nätet. Du väljer själv vilket webbhotell som du vill att sidan ska ligga på.

Efter att hemsidan är publicerad är du alltid välkommen att kontakta oss för hjälp. Vi erbjuder 1 månads fri hjälp och support (från dess att sidan är publicerad).

Snabb Kontakt